چرخ مینا
مجله اطلاعات عمومی

طرز تهیه ماش پلو بدون گوشت و مرغ

یکی از گزینه های پیشنهادی به سوال ناهار چی بپزم که گوشت و مرغ نخواد و یا غذا بدون گوشت و مرغ برای شام، ماش پلو خوشمزه ای است

چرخ مینا_ یکی از گزینه های پیشنهادی به سوال ناهار چی بپزم که گوشت و مرغ نخواد و یا غذا بدون گوشت و مرغ برای شام،

ماش پلو خوشمزه ای است.

مواد لازم ماش پلو

در همین زمینه:

خواص تمشک

نارگیل و خواص آن

مواد لازممقدار
ماشیک پیمانه
برنج2 پیمانه
هویج2عدد
پیاز2 عدد
 دارچین زیره نمک و فلفل زردچوبهبه میزان لازم

طرز تهیه ماش پلو؛ ناهار و شام بدون گوشت و مرغ

  • ابتدا ماش را که از یک ساعت پیش خیس کرده‌ایم داخل آب می‌پزیم.
  • در این فاصله پیازهای خرد شده را داخل ماهیتابه سرخ می‌کنیم و پس از سرخ شدن پیازها، کمی زردچوبه اضافه و پیاز را از ماهیتانه جمع می‌کنیم.
  • داخل همان ماهیتابه و با باقیمانده روغنی که پیاز را با آن سرخ کرده بودیم پیازهای رنده شده یا خلالی شده را تفت می‌دهیم تا به خوبی سرخ شود.
  • بعد از سرخ شدن کامل هویج پیاز سرخ شده را به آن اضافه و با باقی ادویه‌ها تفت می‌دهیم.
  • ماش‌ها که نیم پز شد آبکش و به برنج در حال جوش اضافه می‌کنیم. ماش ها را نیم پز برمیداریم به این دلیل که نمی‌خوایم شکل ظاهری آن تغییر کند و داخل آب برنج هم کمی پخته تر خواهد شد.
  • کمی زردچوبه می‌ریزیم تا ترکیب ماش و برنج رنگ زیباتری بگیرد.
  • وقتی برنج آماده آبکش کردن شد آن را آبکش میکنیم.
  • بعد از چیدن سیب زمینی‌ها یا هر ته دیگه دیگری که مد نظر دارید، کف ظرف یک لایه از ترکیب برنج و ماش را داخل قابلمه می‌ریزیم و با کفگیر فشرده می‌کنیم.
  • حالا یک لایه از ترکیب پیاز و هویج و ادویه‌ها و مجدد ترکیب برنج و ماش، تمام مواد را به این شکل داخل قابلمه می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم تا ماش پلو دم بکشد.
  • بعد از دم کشیدن غذا و قبل از سرو آن داخل ظرف مورد نظر، مواد داخل قابلمه را به خوبی با هم ترکیب کرده و سرو کنید. نوش جان.
  • منبع : نمناک
ارسال دیدگاه